Wat we juist doen

Ondersteuning.

Als freelancer heb ik mij gespecialiseerd in het sales(management), marketing(management) en projectmanagement. Uw bedrijf is uniek en heeft unieke noden. 

Heeft u veel leads maar kunt u ze niet allemaal bezoeken? Lukt het niet meer om uw klanten op te volgen? Of loopt er iets mis tussen lead en closing?

Daarnaast bieden we ook ondersteuning in marketingmanagement, waarbij we u een nieuw digitaal visitekaartje kunnen bezorgen of één dag in de week bij u ter plaatse alle marketingzaken opvolgen. 

Of heeft je bedrijf dringend een nieuwe manier van digitaal werken nodig? Als projectmanager kunnen wij u begeleiden naar een slimmere en efficiëntere omgeving.

marketing.

Sterke merken. Dat is onze missie. Wij luisteren naar uw verhaal en maken van uw bedrijf of product een echte ‘brand’. Wij geven uw idee of bedrijf een visueel perfect ogend plaatje. 

Een snelle, kwaliteitsvolle en responsieve website is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Ga met een betrouwbare partner in zee en laat ons samen varen naar een digitaal visitekaartje dat er mag zijn!